• Berregs
  • NL
20 nov 2017

d’Optocht vraag om inspirasie

20 november 2017 - Op dinsdag 13 febrewari 2018 doe t’er ‘n misterieuze gast mee mè d’onze Optocht. ‘t Is bedéén ok ‘n éél bizondere gast want ij zoek ullep. Mè d’t art op de goeje plek vraag t’ie de Berregenèère om ‘m t’inspirere mè d’n g’éél eige motto, waarna t’ie aan de slag ken gaan mè d’t bouwe van z’n kreasie.

 

Edde gij ‘n idee waar onze misterieuze gast nie om’een ken? ‘n Idee om verliefd op te worre? Zo één die in oew oofd blef ange en ieders art verwerremt? Stuur ‘t dan naar info@stichtingvastenavend.nl en vergaar eeuwege roem!

 

Zurreg t’r voor da d’oew idee uiterlijk 13 jannewari 2018 bij ons binne n’is zoda wij ‘t aan onze gast kenne n’ont’ulle op de dag van d’inschrijving voor d’n optocht, op 20 jannewari 2018. Oe we da gaan doen, wete me zellef ok nog nie, maar misschient edde gij wel ‘t leutegste idee en madde gij onze spesiale gast persòònlek ontmoete!