Dees pagina is nie beschikbaar in 't Berregs.

Art Gaan

ART GAAN! is een initiatief van het nieuw gevormde jeugdcollectief Krappz in samenwerking met de Stichting Vastenavend. Een aantal enthousiaste jongeren uit onze stad hebben samen met een aantal boeren van de Stichting de handen ineen geslagen om een feest voor jongeren te organiseren. Zij willen op hun manier Vastenavend vieren en vanuit de Stichting willen we ze een podium geven. Een soort spruitenfeest 2.0 zogezeed.

Op zaterdag 27 januari 2018 wordt ons feest georganiseerd voor jongeren tussen de 12 en 17 jaar. Immers de jeugd van 18 en ouder mag overal binnen komen, terwijl onze doelgroep soms alleen met ouders het café binnen mag.

De deuren gaan om 20.00 uur open en het feest duurt tot 01.00 uur. Om 21.30 uur gaan de deuren dicht. Zorg dus dat je voor die tijd binnen bent! Vanaf 00.00 uur gaat de foyer open zodat ouders die dat willen hun kinderen daar kunnen komen ophalen.

PDF, 155.2 KB
JPG, 4.7 MB